Oheistreenit

Oheistreenit

Voimistelun harrasteryhmämme sopivat hyvin oheisharjoitteluksi toisen lajin rinnalle yksittäisille urheilijoille. Tutustu harrasteryhmiin tästä!

Tarjoamme monipuolisia oheistreenejä eri lajien harrastajille ja urheilijoille. Olemme vuosien varrella tehneet yhteistyötä mm. uimareiden, taitoluistelijoiden, yleisurheilijoiden, jalkapalloilijoiden ja jääkiekkoilijoiden kanssa.

Räätälöimme oheistreenin sisällön aina yhteistyön toiveiden/tarpeiden mukaisesti ja voimme pitää sitä joko meidän omissa hyvin varustelluissa toimitiloissamme tai muissa tiloissa sovitusti.

Vantaan Voimisteluseuran oheistreeni tarjoaa monipuolisen ja kokonaisvaltaisen tavan kehittää koordinaatiota, liikkuvuutta, ketteryyttä ja kehon lihaksistoa kokonaisvaltaisesti sekä parantaa fyysistä kuntoa, suorituskykyä ja ennaltaehkäistä vammoja. Riippumatta siitä, minkä lajin parissa työskentelet, oheistreeni täydentää ja tehostaa harjoittelua, lisää kehonhallintaa sekä vahvistaa heikkoja kohtia. Se on silta lajitreenin ja huippusuorituksen välillä.