Perheliikunta

Perheliikunta

Löydä harrastus, joka liikuttaa laadukkaasti hyvällä mielellä!

 

Tarjoamme perheille myös vapaita liikunta- ja temppuiluaikoja toimitiloissamme. Tutustu Open Temppikseen!

Yhteinen harrastus

Perheliikunta on monipuolinen ja hauska tapa liikkua, temppuilla, voimistella ja tanssia yhdessä oman tärkeän aikuisen tai vaikka koko perheen kanssa. Lapsi on ryhmissä oman aikuisen valvonnan alla. Suosituksena on korkeintaan kolme lasta yhden aikuisen vastuulla ja korkeintaan yksi aikuinen yhden lapsen kanssa.

Iloa ja oppimista

Perheliikunnan tavoite on kokea liikunnan iloa yhdessä, opetella harrastamisen taitoja sekä kehittää lapsen perusliikuntataitoja ja motoriikkaa. Aikuinen valitsee itse, kuinka aktiivisesti harjoittelee itse vai keskittyykö lapsen kannustamiseen. Ryhmän alkuikä on suositus, jonka mukaan ryhmän toimintaa suunnitellaan.

Kaikille avoin

Perheliikunnan voi aloittaa, kun lapsi osaa kävellä, mutta moni ryhmistämme sopii myös isomman lapsen ja aikuisen yhteiseksi harrastukseksi. Perheryhmät tarjoavat turvallisen harrastuksen myös erityislapsille. Pienet vauvat mukana esim. kantorepussa ovat sallittuja maksutta perheen oman harkinnan mukaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen temppiksen ja tanssisalin syksyn 2024 ryhmiin alkaa maanantaina 27.5. klo 10:00. Mahdollisten temppiksen ja Tanssisalin lisäryhmien ilmoittautuminen aukeaa 10.6. klo 10:00. Koulujen saleilla tai kaupungin tiloissa tapahtuvan harrastetoiminnan ilmoittautuminen aukeaa 5.8. klo 10:00.

Ilmoittautuminen